1 november 2009

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Har bara inte haft orken till att skriva här varje dag, och jag vet inte vad jag ska skriva heller, för liksom man skriver väl ingenting som är rätt intressant menmen.

Nu är det 1 november och hej och hå vad fort tiden går, snart är det julafton och snart börjar väl ångesten över vad man ska köpa till allt och alla i julklapp, hua ligen. Tycker också att julafton inte är lika rolig som den var då man var liten, man uppskattade julen mycket mera då än vad man gör nu. fast det är ju mysigt att umgås med familjen och släkt men man tror ju inte på tomten nu längre och bara det gör att julafton blir mycket tråkigare.

Nu är det bara två dagar kvar tills min syster kommer hem från Thailand, äntligen! Imorse skulle dom åka till Bangkok vid fem i elva på morgonen men dom var på flygplatsen ganska långt innan så då fick dom åka med ett tidigare plan och då fick dom även åka första klass, lyx!

Ikväll ska jag, mamma och pappa åka till mormor och äta där även min kusin är, riktigt mysigt! sedan när jag kommit hem kanske jonatan kommer till mig som jag verkligen hoppas! Det blir till att se ensam mamma söker och sedan vet jag inte vad som händer, får se det helt enkelt.

/c


RSS 2.0